Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жодне звернення не повинне залишатися поза увагою

Дата: 07.09.2020 16:47
Кількість переглядів: 763

Фото без описуНа цьому акцентувала увагу Людмила Мерзлюк під час представлення її на посаді голови Білоцерківської райдержадміністрації. Такої політики дотримується керівник району і під час реалізації своїх повноважень.

 

Нещодавно до районної влади надійшло звернення від члена Маловільшанської сільської територіальної виборчої комісії з вимогою змінити приміщення, оскільки воно не відповідає вимогам і це не дозволяє повноцінно працювати комісії.

 

Голова Білоцерківської райдержадміністрації зразу ж відреагувала на звернення та разом із головою Білоцерківської районної ради Володимиром Шевченком та заступником голови райдержадміністрації Володимиром Толочком виїхала за вказаною у зверненні адресою аби вивчити ситуацію на місці.

 

У присутності Маловільшанського сільського голови Людмили Маринич було проведено перевірку приміщення, відведеного для роботи Маловільшанської сільської територіальної виборчої комісії. За результатами інспектування  було встановлено, що воно повністю відповідає вимогам  і факти, викладені у зверненні, не підтвердилися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень