Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громади різні, проблеми схожі

Дата: 07.09.2020 14:51
Кількість переглядів: 709

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації  Людмила Мерзлюк  продовжує робочі поїздки у населені пункти району. Сьогодні очільниця райдержадміністрації разом зі своїм заступником Володимиром Толочком та керівником апарату райдержадміністрації Ольгою Кучер відвідали Вільнотарасівську громаду.

 

Представники райдержадміністрації ознайомилися з роботою закладів соціально-культурної сфери, проінспектували стан благоустрою території навколо них, перевірили діяльність дитячого дошкільного закладу та поспілкувалися з активом села.

 

Вільнотарасівський сільський голова Ольга Костина під час зустрічі з керівництвом району обговорила існуючі у громаді проблеми. Зокрема, йшлося про  необхідність проведення капітального ремонту клубу, оновлення системи вуличного освітлення, підвищення ефективності наповнення місцевого бюджету та якісного використання земельних ресурсів тощо.

 

- Кожна громада району особлива, проте  проблеми, зазвичай, у всіх схожі. Приємно вражає те, що голови місцевих рад вболівають за майбутнє кожного населеного пункту, який входить до сільської ради. Щодо Вільнотарасівської сільської ради, то слід відзначити, що тут були реалізовані всі проєкти з ремонту доріг. Значна увага у громаді приділяється благоустрою території. Сюди на екскурсію потрібно присилати тих господарників, які не вміють раціонально витрачати ні кошти, ні наявні ресурси, щоб побачили як у Вільній Тарасівці самотужки з підручних матеріалів облаштували дитячий майданчик, - відгукнулася про результати поїздки Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень