Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відсьогодні на Білоцерківщині «жовтий» рівень небезпеки поширення СОVID-19

Дата: 07.09.2020 11:36
Кількість переглядів: 3869

Рішенням  позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №25 від 04.09.2020 року) у Білоцерківському районі з 00 години 07 вересня 2020 року встановлено  «жовтий» рівень небезпеки поширення СОVID-19.

Про це на оперативній нараді у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк повідомив завідувач сектору з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки  райдержадміністрації, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко. Він ознайомив присутніх з протоколом позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і з обмеженнями, які передбачає «жовта» зона:

- перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах;

- проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів;

- робота кінотеатрів із заповненістю не більше 50%;

- перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць;

- заборона відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

 

– Оголошення «зон» це не порожні слова, – наголосила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк. – До цього потрібно ставитися дуже серйозно. Інфекція не відступає, а навпаки поширюється через безпечність окремих осіб, котрі ігнорують елементарні протиепідемічні правила. Насправді ситуація складна і потребує максимально відповідального ставлення кожної людини. Вкотре закликаю всіх: бережіть себе і своїх рідних, дотримуйтеся правил карантину!

З протоколом позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна ознайомитися ТУТ:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень