Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають робочі поїздки голови райдержадміністрації у населені пункти району

Дата: 04.09.2020 09:19
Кількість переглядів: 1677

Фото без описуГолова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Чупирянську громаду, де оглянула об'єкти соціально-культурної сфери, ознайомилася з роботою закладу освіти та поспілкувался з жителями села і віддалених відділків.

 

Голова адміністрації разом зі своїм заступником Володимиром Толочком і Чупирянським сільським головою Василем Мялківським відвідали сільський будинок культури, обговорили його діяльність та проблеми, які потребують вирішення.

 

Також керівники району проінспектували діяльність  Чупирянського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-II ступенів – дитячий садок» в умовах суворого дотримання правил карантину та забезпечення належних умов для педагогів і здобувачів освіти.

 

Цікавою видалася зустріч голови райдержадміністрації з жителями відділків, які розташовані на території Чупирянської сільської ради. Попри проблеми (а це і критична якість доріг, і не зовсім вдалий графік курсування автобусів, і відсутність належного Інтернету), налаштовані вони були досить позитивно і оптимістично. Розмова вийшла по-родинному теплою і доброзичливою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень