Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гендерна політика в - дії!

Дата: 03.09.2020 15:04
Кількість переглядів: 1161

Фото без описуЯскравим підтвердженням реалізації державної гендерної політики, спрямованої на формування нового світогляду щодо ролі жінки в суспільстві загалом і системі державного управління зокрема, є зростання представництва жінок в органах влади та місцевого самоврядування і використання їхніх знань та досвіду у подальшій розбудові українського суспільства.

 

Саме перспективи розвитку громад у світлі реалізації територіально-адміністративної реформи стали головною темою зустрічі двох жінок-керівників - голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк  і Гребінківського селищного голови Наталії Збаращенко. Також було обговорено питання  удосконалення транспортного сполучення між населеними пунктами Гребінківської ОТГ та Білоцерківським районом, діяльність центрів надання адміністративних послуг, процедура передачі комунального майна тощо.

 

- Наталія Сергіївна має значний досвід у сфері місцевого самоврядування, десять років є головою однієї з кращих громад Київщини, член Київського регіонального відділення Асоціації міст України, брала участь у роботі групи з питань сприяння реформуванню територіальних громад базового рівня при Верховній Раді України. Тому її досвід, її бачення у вирішенні проблемних питань та господарський підхід до реформування всіх сфер життєдіяльності є неоціненними, - зазначила Людмила  Володимирівна, резюмуючи підсумки зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень