Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Влада і бізнес: результативний діалог

Дата: 02.09.2020 16:10
Кількість переглядів: 938

Фото без описуЗустріч голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з керівниками автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення у Білоцерківському районі, була надзвичайно результативною.

 

Людмила Мерзлюк під час розмови  із керівниками та представниками компаній-перевізників ПП ТА «Ікарус», МПП «Діліжанс» та ВАТ «Білоцерківський автобусний парк» у першу чергу акцентувала увагу на необхідності гарантування безпечного проїзду громадян, суворого дотримання правил карантину водіями транспортних засобів та контролю з їх боку за пасажирами автобусів і маршрутних таксі.

 

Друге питання стосувалося пільгового перевезення  окремих категорій громадян, які мають на це право у відповідності із чинним законодавством. Зрозуміло, що через певні проблеми з виплатою компенсацій компаніям-перевізникам економічно не вигідно здійснювати пільгові перевезення, проте керівнику району та представникам транспортних організацій вдалося досягнути певних домовленостей з цього питання.

 

Дослухалися очільники ПП ТА «Ікарус», МПП «Діліжанс» та ВАТ «Білоцерківський автобусний парк» і особистого прохання Людмили Володимирівни щодо вирішення проблеми із довезенням вчителів району до їхніх робочих місць. Поміркувавши, представники компаній-перевізників  прийняли рішення здійснювати перевезення педагогів до закладів освіти району і у зворотному напрямку безкоштовно.

 

- Я надзвичайно вдячна за розуміння і підтримку представникам компаній, які здійснюють пасажирські перевезення на території району. Це не просто компроміс у вирішенні проблемних питань. Це діалог, який дає надію на подальшу плідну співпрацю, - зазначила голова Білоцерківської районної державної адміністрації на завершення зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень