Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РДА провела робочу нараду з питань збереження архівних документів

Дата: 02.09.2020 14:51
Кількість переглядів: 603

Сьогодні, 2 вересня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з питань належного збереження архівних документів Білоцерківського району за участю заступника голови адміністрації Володимира Толочка, працівників архівного сектора райдержадміністрації та помічника-консультанта народного депутата України Миколи Бабенка Сергія Сириці.

 

Поштовхом для проведення наради стала ситуація навколо передачі документів колишніх працівників заводу РТІ на збереження до трудового архіву району.

 

- Це питання надзвичайне важливе. Чимало жителів Білоцерківського району свого часу працювали на підприємстві і документи, які підтверджують це, багатьом можуть бути потрібні при виході на пенсію.  Обов’язок архівного сектору райдержадміністрації - належне збереження трудових архівів та забезпечення доступу до них. Проте є велика проблема із приміщенням, де зберігаються архівні фонди. Воно заповнене. Наразі гострим є питання щодо переведення архіву в нове приміщення, проте на це потрібні значні кошти. Будемо шукати вихід із непростої ситуації, - підбила підсумки наради голова райдержадміністрації та взяла на особистий контроль це питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень