Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Піщанській школі – 50!

Дата: 01.09.2020 12:33
Кількість переглядів: 510

1 вересня золотий ювілей відзначає один із провідних навчальних закладів Білоцерківського району   Піщанське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок».

 

За роки діяльності цього освітнього закладу змінювалася його назва, з року в рік приходили нові учні, оновлювався і склад педагогічного колективу. Та незмінним залишалася славна традиція давати глибокі  знання учням і виховувати їх у повазі та щирій любові.  І результати такої роботи педагогічного колективу дають свої славні плоди - учні школи щороку є переможцями районного та обласного етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, правознавства, англійської мови, трудового навчання; переможцями конкурсу-захисту наукових робіт Малої академії наук, Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

 

Піщанське НВО входить до мережі громадсько активних шкіл. У 2019 році заклад освіти пройшов відбір та реалізує разом із 7 іншими школами України Всеукраїнський інноваційний освітній проєкт «Формування й оцінювання громадянських компетентностей в освітньому процесі на рівні базової середньої школи» у рамках Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа», успішно реалізуються проєкти національно-патріотичного виховання, діє учнівське самоврядування.

 

1 вересня, у День знань, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко завітали до закладу освіти, привітали колектив школи  із ювілеєм та побажали успішного нового навчального року.

 

- Щиро зичу усьому педагогічному колективу і особисто директору Піщанського НВО Лілії Петрівні Ляшенко подальших успіхів! Нехай і надалі ваш чудовий навчальний заклад славиться новими здобутками і успішними випускниками, - побажала Людмила Мерзлюк, вручаючи очільнику Піщанського НВО подарунок та подяку Білоцерківської районної державної адміністрації і Білоцерківської районної ради.

 

Керівники району оглянули навчальні кабінети закладу,  поспілкувалися з представниками учнівського та педагогічного колективів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень