Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині розпочався новий навчальний рік

Дата: 01.09.2020 11:58
Кількість переглядів: 654

Фото без опису1 вересня, у День знань, більше двох тисяч школярів Білоцерківщини переступили поріг рідних навчальних закладів, аби з новими силами розпочати навчання у новому  2020/2021 навчальному році.

 

Цьогоріч навчання розпочалося без традиційних зібрань та урочистих лінійок.  Заклади освіти району суворо дотримуються рекомендацій МОЗ та МОН з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

 

- Міністерство освіти і науки опублікувало рекомендації щодо створення безпечних умов у школах і підготовки навчального року до можливих змін епідемічної ситуації, де серед головних правил – соціальне дистанціювання й дотримання правил гігієни. І всі заклади освіти району суворо дотримуються цих рекомендацій,  - наголосила начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Бабенко і висловила сподівання, що всім учасниками освітнього процесу вдасться успішно його завершити.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, відвідуючи освітні заклади району, особисто переконалася в організації безпечного проведення Дня знань та поспілкувалася з школярами під час їх занять на свіжому повітрі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень