Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У центрі уваги – суворе дотримання протиепідемічних заходів

Дата: 31.08.2020 11:46
Кількість переглядів: 528

Фото без описуГолова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації за участю голови Білоцерківської районної ради Володимира Шевченка.

Під час наради розглянуто питання роботи із суб’єктами господарювання, які зареєстровані у районі та не здійснюють своєчасну сплату податків, стан  проведення ремонтних робіт на дорогах району, готовність закладів освіти до нового навчального року тощо. 

Присутні заслухали звіт Острійківського сільського голови Сергія Оленка про виконання делегованих повноважень виконкомом сільської ради та внесли пропозиції щодо вирішення питання із забезпечення перевезення педагогів до закладів освіти району згідно з чинним законодавством.

Проте ключовим питанням наради стало обговорення ситуації із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території району та Київської області загалом. 

За інформацією завідувача сектора з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки  райдержадміністрації, начальника штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрія Клочка, ситуація контрольована, але вона ускладнюється. Зокрема, за останній період часу стрімко зросло число інфікованих на COVID-19 серед мешканців Білоцерківського району. 

Рішенням позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося  28 серпня  2020 року, Білоцерківщина залишається у переліку районів, де застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки. Проте подальший розвиток ситуації залежить від дисциплінованості кожного жителя району в рамках дотримання правил карантину.

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до учасників наради, наголосила на необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів та проведення відповідної роботи з жителями населених пунктів району в зв’язку з реальною загрозою швидкого поширення коронавірусної інфекції

Детальніше  ознайомитися з Протоколом  позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можете ТУТ:
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень