Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцеківщині вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 28.08.2020 15:26
Кількість переглядів: 560

Фото без описуНа підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 28 серпня у селі Острійки  біля пам’ятної дошки загиблого учасника АТО старшого сержанта Руслана Півня  відбувся мітинг, у якому взяли участь голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, представники структурних підрозділів районної державної адміністрації, жителі села та батьки загиблого.

Зі словами глибокої шани і щирої вдячності до наших захисників, які з честю виконують свій громадянський обов’язок зі збереження цілісності і суверенітету нашої держави, звернулася голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк.

Очільник району наголосила, що ніхто і ніколи немає права забувати про подвиг героїв, які ціною власного життя дарували нам можливість з надією йти у майбутнє,  низько вклонилась мамі загиблого захисника Людмилі Іванівні Півень та вручила їй квіти.

Заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Петрович Чичикало подякував нашим захисникам за мирне небо та висловив глибокий сум з приводу дорогої ціни, яку доводиться платити Україні за збереження своєї незалежності.

Про життєвий шлях і подвиг односельця Руслана Півня розповів Острійківський сільський голова Сергій Оленко. Свій власний вірш односельцю присвятила голова ради ветеранів с. Острійки Марія Яринко.

Зі сльозами на очах подякувала всім присутнім за пам’ять про сина мама загиблого учасника АТО Людмила Півень.

Керівники району і всі присутні на мітингу поклали квіти до пам’ятної дошки учасника бойових дій в зоні проведення АТО (ООС) Руслана Півня та хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень