Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася традиційна серпнева нарада освітян

Дата: 28.08.2020 12:47
Кількість переглядів: 824

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк взяла участь в онлайн конференції з керівниками освітньої галузі району "Сучасна освіта - траєкторія успіху".

 

Цьогоріч традиційна серпнева нарада освітян проходила у новому форматі. Через карантинні обмеження, пов’язані з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, було прийняте рішення щодо проведення конференції у форматі онлайн.

 

Голова райдержадміністрації привітала освітян району з початком нового 2020/2021 навчального року і побажала успіхів в організації навчального процесу.

 

- Ми маємо гідно прийняти і адекватно відреагувати на всі виклики, які виникли у сучасній непростій ситуації, - зазначила у своєму зверненні до керівників освітньої галузі району Людмила Мерзлюк та висловила переконання, що педагоги району мають достатньо знань і досвіду аби забезпечити якісний освітній процес відповідно до рекомендацій Головного санітарного лікаря МОЗ України та комісії ТЕБ та НС Київської області щодо забезпечення безпечних умов перебування здобувачів освіти у школах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень