Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають робочі поїздки голови райдержадміністрації у громади району

Дата: 27.08.2020 08:43
Кількість переглядів: 1058

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки по району з метою вивчення проблем та досягнень громад, ближчого знайомства із роботою закладів, установ та підприємств, які діють на Білоцерківщині.

 

Досягнення науки - у поля. Саме таким девізом користуються фахівці двох науково-дослідних підприємств, які діють на території Маловільшанської сільської ради – Білоцерківської дослідно-селекційної станції та ТОВ «Сингента». Обидва підприємства ставлять за мету впровадження інновацій у аграрну сферу з метою підвищення урожайності культур та максимального збереження екологічної системи.

 

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк разом з головою Білоцерківської районної ради Володимиром Шевченком під час поїздки у Маловільшанську територіальну громаду відвідали названі підприємства та провели зустрічі з їхніми керівниками.

 

Також очільники району перевірили на  готовність  до нового навчального року Маловільшанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 та Маловільшанський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень