Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації перевірила готовність закладів освіти до нового навчального року

Дата: 26.08.2020 09:53
Кількість переглядів: 774

Фото без описуНа виконання відповідного розпорядження голови Білоцерківської районної державної адміністрації впродовж кількох днів у районі проводиться інспектування закладів освіти щодо їхньої готовності до нового навчального року.

 

Спеціальна комісія оцінює технічний стан обладнання та устаткування навчальних кабінетів, відповідність приміщень закладів освіти та території нормам охорони праці й безпеки життєдіяльності тощо.

 

Під час перевірки особлива увага членів комісії була  зосереджена на ході проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконання заходів з протипожежної безпеки, створенні комфортних умов для здобувачів освітнього процесу в умовах реалізації Концепції Нової української школи.

 

Цьогоріч до загальних вимог додалися ще й умови дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19).

 

На безумовності дотримання вказаних заходів наголосила голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка  особисто перевірила готовність закладів освіти району до початку нового навчального року.

 

- Міністерство охорони здоров’я розробило детальні рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусу, які передбачають дотримання певних вимог усіма учасниками освітнього процесу і створення максимально безпечного середовища як для працівників закладів, так і для здобувачів освіти, - наголосила очільник району під час відвідування закладів освіти району і додала, що відповідальність за дотриманням карантинних обмежень лежить, у першу чергу, на керівниках закладів освіти. Проте не менша відповідальність лежить  і на батьках, тому потрібно провести необхідну роз’яснювальну роботу.

 

Людмила Мерзлюк зазначила, що, загалом, задоволена станом підготовки закладів освіти району та висловила сподівання, що і вчителі, і учні успішно працюватимуть аби з глибокими знаннями та високими результатами закінчити 2020/2021 навчальний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень