Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді обговорили нагальні питання сьогодення

Дата: 25.08.2020 12:43
Кількість переглядів: 523

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних закладів та територіальних органів центральних органів виконавчої влади Білоцерківського району.

 

Першочергове питання, яке було розглянуте на нараді, стосувалося ситуації з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території Білоцерківського району та стану дотримання карантину.

 

За інформацією завідувача сектора з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки райдержадміністрації, начальника  штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрія Клочка, наразі ситуація з поширенням коронавірусної інфекції є контрольованою, хоча чисельність інфікованих та хворих на пневмонію зростає. Рішенням позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білоцерківський район віднесено до території, де застосовуються протиепідемічні заходи, передбачені для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки (з критеріями визначення рівня епідемічної небезпеки та карантинними обмеженнями можна ознайомитися тут: https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody) .

 

Також учасники наради розглянули стан підготовки закладів освіти району до нового навчального року в умовах карантинних обмежень, забезпечення медичних закладів необхідними протиепідемічними засобами, інші робочі питання, які стосуються діяльності структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень