Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина відзначає найголовніше державне свято

Дата: 23.08.2020 16:24
Кількість переглядів: 717

Фото без описуНапередодні Дня Незалежності України представники всіх громад Білоцерківського  району зібралися  на урочистості з нагоди державного свята.

Захід проходив на території  парку Білоцерківського національного аграрного університету з дотриманням карантинних вимог.

З вітальними словами до учасників урочистостей звернулися голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко.

Керівники району привітали присутніх з Днем Незалежності України, подякували за відданість, професіоналізм та сумлінну працю і вручили відзнаки кращим жителям району.

Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради  були нагороджені працівники сільгосппідприємств району, представники органів місцевого самоврядування, ветеранських організацій, освіти, медицини, учасники АТО,  працівники силових структур, установ та організацій району.

В рамках урочистостей глядачі мали змогу насолодитися концертом творчих колективів Білоцерківського району та вокалістів районного будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень