Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України

Дата: 23.08.2020 10:39
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

23 серпня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко провели урочисту церемонію підняття Державного прапора України.

 

Урочистий захід відбувся біля адміністративної будівлі Білоцерківської районної державної адміністрації.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих за незалежність, цілісність і суверенітет України.

 

З вітальним словом до учасників урочистостей звернулася голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка привітала присутніх з Днем державного прапора і 29-ю річницею проголошення незалежності України та акцентувала увагу на тому, що саме під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

- Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серці кожного з нас гордість за рідну державу та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини! – побажала голова Людмила Мерзлюк.

На важливості свята наголосив і голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, який зазначив, що День Державного прапора України є особливим для всіх поколінь українців,оскільки свідчить про данину поваги символу держави. Володимир Олексійович  побажав всім  успіхів у розбудові рідного краю, міцного здоров’я та Господнього благословення.

Щасливого майбутнього побажав всім  жителям Білоцерківщини   і почесний громадянин Білоцерківського району, керівник районної ради минулих років Василь Іванович Дудник та висловив переконання, що наступний, ювілейний, 30-й рік своєї незалежності Україна зустріне у значно кращих умовах.

Учасники урочистостей вшанували пам’ять Великого Кобзаря, який все своє життя присвятий боротьбі за волю і незалежність українського народу, та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень