Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник КОДА представив громаді Білоцерківщини нового голову райдержадміністрації

Дата: 21.08.2020 14:24
Кількість переглядів: 993

Фото без описуСьогодні, 21 серпня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін відвідав з робочим візитом Білоцерківщину, де  урочисто представив новопризначеного голову Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилу Мерзлюк та обговорив нагальні проблеми з активом міста і району.

Розпочалася зустріч з урочистого представлення Людмили Володимирівни Мерзлюк, яка розпорядженням Президента України Володимира Зеленського 19 серпня 2020 року була призначена на посаду голови Білоцерківської районної державної адміністрації. 

- Я Вас вітаю у нашій команді, у  команді Президента України.  І першочерговим завданням для Вас є неухильне дотримання Конституції України та виконання тих завдань, які ставить перед нами керівництво держави. Район повинен запрацювати як єдиний механізм, - зазначив у своєму вітальному виступі Василь Володін та наголосив, що Білоцерківщина по праву є флагманом обласної економіки, неформальною столицею меблевої ,  переробної  промисловості та сільського господарства Київщини. Це один із семи районів, який буде збережений після завершення адміністративно-територіальної реформи.

До вітань керівництва області долучилися: заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, депутати Київської обласної та Білоцерківської районної рад, очільник Узинської ОТГ та голови місцевих рад району, представники громадськості.

Людмила Мерзлюк подякувала Президентові України за висловлену довіру, всім присутнім за вітання та заявила про свою готовність до реалізації плану дій на посаді  голови Білоцерківської районної державної адміністрації, основними напрямками якого є підтримка та розвиток економіки шляхом залучення інвестицій, відкриття нових робочих місць; розвиток людського капіталу, забезпечення безпеки та рівня комфорту життя громадян; запровадження інновацій в освіту, науку, культуру; створення якісного сервісу для людей.

Після завершення урочистостей відбувся відкритий діалог голови КОДА з активом Білоцерківщини. Було обговорено цілу низку проблемних питань, найбільш критичними серед яких є стан доріг і рух великогабаритного транспорту. Окрім того, торкнулися теми боротьби з пандемією. Василь Володін висловив слова щирої подяки білоцерківським лікарям, які самовіддано борються за життя кожного інфікованого, гідно протидіють поширенню коронавірусної інфекції.

Отримав очільник області й запитання щодо очікуваних результатів від адміністративно-територіальної реформи та децентралізації влади, щодо підтримки місцевих громад в реалізації проєктів, передусім, з ремонту доріг на Білоцерківщині та моста через річку Рось, який фактично зв’язує південну частину Київщини зі столицею. Представники аграрної сфери, подякувавши владі за можливість користування дешевими кредитами та доступною сільськогосподарською технікою, підняли питання щодо необхідності державної підтримки молочного скотарства та виділення додаткових коштів з обласного бюджету на реалізацію програм екологічного спрямування. Обговорили присутні й нагальні проблеми освітніх закладів району тощо.

На частину піднятих питань Василь Володін, представники відповідних структурних підрозділів КОДА зразу дали відповідь присутнім, а ті звернення, що потребують додаткового опрацювання, голова КОДА взяв під особистий контроль з метою якнайшвидшого і ефективного їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень