Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали з професійним святом працівників ветеринарної медицини Білоцерківщини

Дата: 08.08.2020 10:48
Кількість переглядів: 1276

Фото без описуЗгідно з Указом Президента України № 1035/2001 від 1 листопада 2001 року за вагомий внесок працівників ветеринарної медицини у забезпечення ветеринарного і епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища  було встановлено професійне свято працівників ветеринарної медицини, яке  відзначається щорічно у другу неділю серпня. Цьогоріч українські ветеринари  відзначатимуть своє професійне свято 9 серпня.

Напередодні цього дня керівники району в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко зустрілися з ветеринарами Білоцерківщини. Під  час зустрічі було обговорено проблеми і досягнення  галузі та відзначено кращих працівників ветеринарної медицини району.

Зокрема, за високий професіоналізм, добросовісне виконання покладених на них обовязків та з нагоди професійного свята  почесною грамотою Білоцерківської районної державної адміністрації і Білоцерківської районної ради було нагороджено фахівців Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини: завідувача дільниці–лікаря ветеринарної медицини Озернянської державної дільниці  ветеринарної медицини  Сергія Краєвського, завідувача лабораторії–лікаря ветеринарної медицини відділу санітарної експертизи №14 Людмилу Біднюк, провідних лікарів ветеринарної медицини Тараса Матусевича, Катерину Скубко, Богдана Суботовича.

Керівники району побажали працівникам ветеринарної медицини Білоцерківщини успіхів на шляху подолання різних хвороб та інфекцій, гідних умов праці та подальшого зростання професійної майстерності  з метою створення безпечного для людей і тварин ветеринарного і епізоотичного оточення.

 

Довідково

Державний ветеринарно-санітарний нагляд за здоров'ям та благополуччям тварин у м. Біла Церква  та Білоцерківському районі здійснює Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. Начальник управління – Володимир Вовкотруб. Структурними підрозділами міськрайонного управління є: відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини; відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. В штаті Білоцерківського міськрайонного управління працює 13 кваліфікованих фахівців ветеринарної медицини.

Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області знаходиться за адресою: м. Біла Церква, вул. Товарна, 27. Контактні номери телефонів: (04563) 6-10-23, 6-52-05.

Ветеринарне обслуговування тварин господарств різних форм власності та фізичних осіб на   території міста та Білоцерківського району, профілактику і діагностику інфекційних, інвазійних хвороб тварин і їх лікування, захист населення міста та районну від хвороб, спільних для тварин і людей проводять фахівці Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини, яка складається з таких структурних підрозділів: протиепізоотичного відділу, відділу по організації та проведенню ветеринарно-санітарних заходів, відділу ветеринарно-санітарної експертизи, Узинської державної дільничної лікарні ветеринарної медицини, Озернянської державної дільниці  ветеринарної медицини, Трушківської державної дільниці ветеринарної медицини, Терезинської державної дільничної лікарні ветеринарної медицини, Білоцерківської міської державної лабораторії Держпродспоживслужби, відділів ветеринарно-санітарної експертизи № 1 – 14. У штаті лікарні працює 112 кваліфікованих фахівців ветеринарної медицини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень