Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорога до мрії

Дата: 29.07.2020 10:53
Кількість переглядів: 800

Фото без описуСилу волі, мужність і непохитну любов до життя демонструє наш земляк, житель села Сухоліси Білоцерківського району Дмитро Трібой. Важку травму голови отримав хлопець під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО. А далі були госпіталі, операції, реабілітаційні центри. Та ветеран АТО не здався – він вперто працює над собою, аби повернутися до повноцінного життя і, попри ускладнення, які принесла травма,  реалізувати свої давні мрії.

Після поранення (а куля снайпера попала у голову) воїн переніс складні операції у Дніпрі. Затим був довгий і нелегкий період повернення до життя у Львівському військовому госпіталі. Саме там Дмитро  почав вчитися  заново говорити та ходити. Допомагали лікарі і волонтери. Допомагали лікарі і волонтери.

А нещодавно знову за допомогою волонтерів Дмитро втілив у життя одну із своїх мрій - піднявся на вершину Говерли. Репортаж про це дивіться ТУТ

Шлях підкорення був нелегким, як і нинішнє життя воїна, проте він з оптимізмом йшов вперед, вкотре доводячи всім, що ніякі перешкоди не можуть стати перепоною, якщо вірити у власні сили і мати надійне плече друга поруч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень