Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2020 08:34
Кількість переглядів: 511

Фото без описуСьогодні, 4 липня, згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97, в нашій державі відзначається День Національної поліції України. Це свято було встановлене, враховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку.

Напередодні святкового дня у Білоцерківському відділі поліції ГУ Національної поліції України в Київській області відбулося урочисте зібрання.

З професійним святом представників поліції Білоцерківщини прийшли привітати  голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко та перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко.

 

Очільники районної влади висловили слова вдячності правоохоронцям за службу, вірність присязі та відданість українському народові і побажали професійних успіхів, витримки, наснаги, міцного здоров’я, родинного затишку, довіри та поваги від жителів Білоцерківщини і нагородили кращих працівників відділу почесними грамотами за добросовісне виконання службових обов'язків у справі боротьби зі злочинністю та охороні громадського порядку на території району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень