Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники попереджають про пожежну безпеку у природних екосистемах

Дата: 03.07.2020 15:16
Кількість переглядів: 588

Триває робота з попередження виникнення численних пожеж на відкритих територіях та у природних екосистемах. Рятувальники у ході інформаційно-роз’яснювальної роботи пояснюють людям як не знищити кілька сотень гектарів лісу під час спалювання сміття або розведення багаття на природі, закликали громадян дотримуватися правил пожежної безпеки, зокрема, не кидати сірників, що горять та недопалків, не розпалювати вогнищ, повідомляти про випадки загоряння у лісі на номер “101”.

Така робота проводиться навіть під час обмежувальних карантинних заходів, адже пожежонебезпечний період в Україні набирає обертів і створює передумови для збільшення кількості загорянь в екосистемах.

Тож, рятувальники Білоцерківщини закликають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах!

Перш за все, не слід розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

Категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки!

Пам'ятайте, що пожежі в екосистемах також можуть спричинити тяжкі наслідки, зокрема, неконтрольоване поширення вогню на житлові будинки та поруч розташовані споруди, руйнування родючого шару ґрунту та загибель тварин.

Марина Кононенко

ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень