Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відійшов у вічність Володимир Юхимович Ейсмонт…

Дата: 30.06.2020 11:48
Кількість переглядів: 3675

Фото без описуГірка звістка про непоправну втрату сколихнула Білоцерківщину – на  83-му році пішов із життя почесний громадянин Білоцерківського району, депутат Верховної Ради України І скликання, ексголова Білоцерківської районної ради та Білоцерківської районної державної адміністрації  Володимир Юхимович ЕЙСМОНТ.

У пам’яті жителів Білоцерківщини він завжди залишиться як невтомний працівник, справедливий керівник, щирий патріот рідного краю.

 

Народився  Володимир Юхимович 5 червня 1938 року у с. Озерна. Там же у 1955 році розпочав свою трудову діяльність різноробочим радгоспу ім. 9-го січня 1905 року.

 

У 1956 році став студентом Білоцерківського сільськогосподарського інституту, по закінченні якого працював за фахом. Очолював управління сільського господарства Білоцерківського району, був генеральним директором Білоцерківського агропромислового комбінату "Рось".

 

За високий професіоналізм, виваженість та мудрість у прийнятті рішень та вагомий внесок у розвиток сільського господарства Володимира Юхимовича Ейсмонта було нагороджено орденом "Знак Пошани" та присвоєно почесне звання "Заслужений працівник сільського господарства".

 

Жителі Білоцерківщини знали Володимира Юхимовича як принципового, послідовного у поглядах і вчинках спеціаліста найвищої кваліфікації,  здібного організатора та відповідальну особистість. Саме тому у 1990 році довірили йому представляти інтереси народу у  Верховній Раді України І скликання.

 

18 березня 1990 року Володимир Юхимович Ейсмонт був обраний Народним депутатом України, входив до групи "Земля і воля", був членом Комісії Верховної Ради України з питань агропромислового комплексу.

 

У 1992 році склав повноваження у зв'язку з призначенням Представником Президента України у Білоцерківському районі. У липні 1995 року був призначений головою Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

Володимир Юхимович  Ейсмонт неодноразово обирався депутатом районної та обласної рад, у складні 90-і роки очолював Білоцерківську району раду.

 

Вийшовши на заслужений відпочинок Володимир Юхимович не переставав вболівати за рідний край. Депутати районної ради, керівники району, очільники сільськогосподарських підприємств,  пересічні жителі Білоцерківщини завжди могли розраховувати на його добре слово і мудру пораду.  

У ці скорботні дні керівники району, депутати Білоцерківської районної ради, колективи Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради висловлюють щирі співчуття родині Володимира Юхимовича Ейсмонта з приводу непоправної втрати.

Хай рідна білоцерківська земля стане для нього пухом, а Господь дарує вічне життя у Царстві Небеснім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень