Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Життя і безпека дітей - у руках батьків

Дата: 26.06.2020 16:11
Кількість переглядів: 461

Фото без описуОстаннім часом почастішали випадки падіння дітей з вікон. Через спекотну погоду, люди відчиняють вікна, щоб створити комфортну температуру та впустити свіже повітря до помешкань. На жаль, інколи це буває досить небезпечно для наших дітлахів.

 

Деякі батьки помилково вважають, що москітні сітки можуть втримати вагу їхньої дитини і захистити від випадіння, але це не так. Мало того, діти можуть навіть самостійно відчинити вікно, якщо на ньому не встановлені спеціальні дитячі замки.

Звісно найкращий спосіб убезпечити дитину - це не залишати її без нагляду навіть на хвилину, але, часто, на практиці це є неможливим.

Пояснюйте дітям про небезпеку та не залишайте малечу наодинці. Через природну допитливість, нудьгу і самотність дитина починає шукати собі нових розваг і вражень. Ваше завдання як батьків — зробити середовище для дитини безпечним, особливо у період вашої відсутності.

Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Їхня безпека залежить, в першу чергу, від вас! Розповідайте дітям правила безпечної поведінки вдома та звертайте їхню увагу на небезпеку, яка може чекати їх у побуті. Наші діти - це наше майбутнє!

Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень