Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відкрили сучасний спортивний майданчик

Дата: 24.06.2020 10:44
Кількість переглядів: 450

Фото без опису23 червня у селі Озерна  відбулося урочисте відкриття   спортивного майданчика зі штучним покриттям, обладнаного сучасними тренажерами  для занять workout.  На заході були присутні начальник управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, очільники відділу освіти та сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вікторія Бабенко та Роман Бичек, голова Озернянської сільської ради Юрій Дробович, освітяни Озернянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на території якої і було відкрито спортивний об'єкт.

Воркаут-майданчик обладнаний сучасними 11 тренажерами, що сприятиме залученню жителів села і, передусім, молоді  до рухової активності  та поліпшення стану здоров`я.

Облаштування спортивного майданчика відбулося завдяки реалізації обласної  програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017—2020 роки, в рамках якої  Управлінням фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації закуповується обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків з тренажерним комплексом. Встановлення спортивних майданчиків проводиться на території опорних закладів освіти за рахунок коштів місцевого бюджету.

Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, вітаючи жителів села Озерна із відкриттям сучасного об’єкту спортивної інфраструктури, висловив слова подяки Київській обласній державній адміністрації та Київській обласній раді за ось такий чудовий подарунок жителям Білоцерківщини та наголосив  на тому, що відкриття таких майданчиків сприятиме залученню молоді до занять спортом та пропагуванню здорового способу життя.  

По завершенню урочистостей присутні на святі юні жителі села Озерна ознайомилися  із тренажерним комплексом.

Всі заходи, приурочені відкриттю спортивного майданчика, проходили з дотриманням рекомендацій Уряду, Мінмолодьспорту та протиепідемічних правил, встановлених МОЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень