Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині вшанували дільничних офіцерів поліції

Дата: 18.06.2020 17:01
Кількість переглядів: 518

Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Цей день став професійним святом у  2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України.  З нагоди свята відбулися урочистості в актовій залі Білоцерківського відділу поліції, куди завітали очільники Білоцерківського району Юрій Савчук та Володимир Шевченко, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий та голова Узинської ОТГ Віталій Гринчук.

Звертаючись з вітальним словом до дільничних офіцерів поліції, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук наголосив, що серед тисячі професій обрати ту, яка вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, можуть лише справді віддані своїй справі люди. Адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. Особливо за теперішніх обставин, коли навантаження зростають і нерідко  дільничному доводиться вирішувати питання, які є дуже далекі від фахових.

- Білоцерківському району пощастило, - наголосив Юрій Степанович. – У нас працюють справжні професіонали своєї справи. Не раз доводилося переконуватися, що наші дільничні ознайомлені не лише з проблемами кожного населеного пункту, вони знають в обличчя переважну більшість жителів району! Тож у цей святковий день щиро вітаємо всіх дільничних офіцерів Білоцерківського відділу поліції  і зичимо не лише професійного зростання, а й подальшого зміцнення партнерських засад взаємодії поліції і населення. 

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та з нагоди Дня дільничного офіцера поліції почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради були відзначені капітан поліції Сергій Чернега, майори поліції  Тетяна Литвин і Олена Чорненька та капітан поліції Яна Гунько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень