Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Володін призначений головою КОДА

Дата: 18.06.2020 12:05
Кількість переглядів: 636

Фото без описуВасиля Володіна офіційно призначено на посаду голови Київської обласної державної адміністрації. Відповідний Указ № 233/2020 17 червня підписав Президент України Володимир Зеленський.

 

В облдержадміністрації відбулася робоча нарада за участю першого заступника керівника Офісу Президента України Сергія Трофімова та Міністра регіонального розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

Сергій Трофімов вручив новопризначеному очільнику Київщини службове посвідчення та побажав і надалі успішно втілювати поставлені перед регіоном завдання. Він зазначив, що в межах реалізації програми Президента «Велике будівництво» в Київській області передбачена реконструкція шести шкіл та семи дитячих садочків, п’яти стадіонів, 13 приймальних відділень, а також відновлення й капремонт близько 84 км доріг загального користування.

«Київська область має успішно реалізувати всі національні реформи. На часі – створення адміністративних центрів територіальних громад. Тому Василь Володін має остаточно закінчити процес децентралізації та сприяти максимальному залученню інвестицій у регіон», – сказав Сергій Трофімов.

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, якого замінив на посаді голови КОДА В. Володін, зазначив: «Василь Геннадійович до призначення на посаду голови, в якості заступника і тимчасового очільника ОДА працював над великою кількістю завдань. І я впевнений що якісна співпраця буде продовжуватись. Перед нами головний виклик – це програма Президента «Велике будівництво». Київська область взяла на себе більше зобов‘язань, чим 5/5/5. Тому що Київщина, як ми казали з самого початку – майбутня «вітрина України». І давайте йти до того, щоб всі плани і показники були як можна більш якісними. Вся Київщина чекає від Вас, Василю Геннадійовичу, результатів. Тож я вітаю вас з призначенням і бажаю всього найкращого».

Василь Володін подякував за виказану довіру Президентові і Кабінету міністрів України, які одностайно підтримали його кандидатуру на цю посаду. Він зазначив, що готовий до покладеної на нього відповідальності працювати задля блага мешканців Київщини.

«Київщина  і зараз приклад позитивних перетворень та все-одно маємо багато невідкладних справ, що забезпечать нам якісні зміни. Саме цього від нас очікують люди. Впевнений: разом із сильною командою однодумців ми досягнемо мети й виправдаємо покладені на нас надії та сподівання держави та громадян», – зазначив голова Київської облдержадміністрації.

В заході взяли участь народні депутати України, керівництво Київської обласної державної адміністрації, керівництво Київської обласної ради, керівники силових структур області, керівники територіальних органів ЦОВВ.

Пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень