Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Енергетики Київобленерго ліквідують наслідки негоди: вже відновили електропостачання у 107 населених пунктах знеструмлених повністю та у 124 , що постраждали частково

Дата: 15.06.2020 15:22
Кількість переглядів: 386

Протягом вихідних 13-14 червня через сильний дощ та грозу відбулися масові відключення електроенергії у Київській області. Співробітники Київобленерго оперативно ліквідували наслідки негоди. Вже світло повернули 107 містам і селам, які були знеструмлені повністю та у 124, що постраждали частково. Відремонтували 100 лінії та 2280 трансформаторних підстанцій. Найбільше від негоди постраждали населені пункти у Бородянському, Макарівському та Переяслав-Хмельницькому районах.

Станом на 11.30 годину 15 червня все ще знеструмленими залишаються 11 населених пунктів повністю та 14 частково. 4 – в Баришівському (3 з них – частково), 2 – в Бориспільському (1 з них – частково), 8 – в Броварському (5 з них – частково), 10 – в Обухівському (5 з них – частково), 1 – в Переяслав-Хмельницькому районах.

«Наші працівники проводили аварійно-відновлювальні роботи цілодобово, аби якомога швидше повернути світло у будинки наших клієнтів. Поки що ще є населені пункти, які залишаються знеструмленими. Так, наприклад, в наслідок буревію і грози у Бориспільському районі було пошкоджено 2 лінії, без електропостачання залишилися села Перегуди, Займище та Сеньківка. Сьогодні бригади продовжують ремонтні роботи. Орієнтовний час відновлення до 20.00 години», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – телефонуйте до кол-центру (044) 459-07-40(067) 495-70-40 (цілодобово) або пишіть у приватні повідомлення на сторінці Київобленерго в соцмережі Фейсбук.

Київобленерго нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це в кол-центр Київобленерго.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень