Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району привітали журналістів з професійним святом

Дата: 04.06.2020 16:10
Кількість переглядів: 643

Фото без описуНапередодні Дня журналіста, який відзначають в Україні 6 червня, в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук та голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко зустрілися з представниками ЗМІ.

Розпочалася зустріч з обговорення актуальних питань, які цікавлять не лише журналістів, а й усіх жителів Білоцерківщини. Медійники, а на зустріч завітали представники друкованих видань «Замкова гора», «Громадська думка», «Тиждень», інформаційної агенції  «Моя Київщина» та телерадіокомпаній «Крокус» і «Місто», цікавилися майбутнім Білоцерківського району у світлі реалізації реформи децентралізації, прогнозами щодо виходу з карантину, перебігом медичної реформи, функціонуванням закладів освіти тощо.

Очільники району відповіли на запитання та висловили подяку журналістам, які  представляють чисельну аудиторію читачів, глядачів та слухачів Білоцерківщини. Як зазначив голова районної ради Володимир Шевченко, прихильність жителів району  є  найвищою нагородою  за професійність та компетентність, за вміння відчувати пульс життя та оперативне реагування на інформаційні потреби.

- Ми висловлюємо слова глибокої шани і вдячності всім журналістам, які чесно і об’єктивно  висвітлювали і висвітлюють різні аспекти життєдіяльності Білоцерківського району, - зазначив в.о. голови райдержадміністрації Юрій Савчук, вітаючи представників ЗМІ з професійним святом. – Ви є справжнім  променем, який проливає світло у кожну оселю. Тож нехай ваші талант, неупередженість та високий професіоналізм допомагають і надалі писати історію сьогодення, створюючи цікаві матеріали. Творчих знахідок вам, сміливих проектів і невичерпної енергії!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень