Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Центрі надання адміністративних послуг жителі району можуть отримати 122 адміністративні послуги

Дата: 04.06.2020 12:20
Кількість переглядів: 879

Фото без описуПри Білоцерківській районній державній адміністрації працює Центр надання адміністративних послуг, який забезпечує надання адміністративних послуг фізичним та юридичним особам шляхом взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг.

За словами очільника Центру Назара Нужди, всього надається 122 адміністративні послуги. Зокрема, послуги Білоцерківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області, Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, Білоцерківської райдержадміністрації, Державного агентства водних ресурсів України, Головного територіального управління юстиції у Київській області, міськрайонного управління у Білоцерківському районі та у м. Біла Церква ГУ Держгеокадастру у Київській області.

На кожну адміністративну послугу суб’єктами надання розроблені інформаційні картки, які містять перелік документів, що додаються до заяви, інформація про платність чи безоплатність тощо.

За перший квартал 2020 року в Центрі адміністративних послуг надано 875 адміністративних послуг та 397 консультацій. Найбільш популярними послугами, за якими звертаються заявники, є надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку та видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Зазначені послуги громадяни можуть замовити на публічній кадастровій карті України. Для цього необхідно знайти за кадастровим номером необхідну ділянку та натиснути на функцію замовлення послуги. Повідомлення про готовність документу буде надіслано на електрону пошту. Забрати вже виготовлений витяг можна у найближчому ЦНАПі, обраному користувачем.

У зв’язку із введенням карантинних обмежень, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, Центр надання адміністративних послуг при Білоцерківській районній державній адміністрації тимчасово працює в режимі онлайн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень