Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня перемоги над нацизмом і Дня пам’яті та примирення 

Дата: 08.05.2020 15:04
Кількість переглядів: 649

Шановні жителі Білоцерківщини!  Дорогі наші ветерани! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 75-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні!  

75  років відділяють нас від того історичного травня, коли закінчилася одна з найжорстокіших воєн в історії людства. Війна, яка забрала мільйони людських життів, понівечила землю, зруйнувала  сотні тисяч сіл і міст.

Україна є однією з найбільш постраждалих країн у тій війні. Саме на нашій землі розгорнулися одні з найтрагічніших подій. Чорне крило війни зачепило кожну родину на Білоцерківщині. І ми не маємо права забувати ні болю втрат, ні радості перемоги.

День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізує не тріумф переможців над переможеними. Він є нагадуванням про те, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Він є свідченням того, що народ, який захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас мудрішими і сильнішими. 

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні. 

Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшної війни. Ми згадуємо ці трагічні сторінки нашої історії і разом з усіма народами світу, відзначаючи 8 травня - День пам’яті та примирення.

Особливі слова вдячності тим, хто пережив лихоліття війни. Шановні ветерани! Низький  уклін за Ваш подвиг, за порятунок людства від чуми нацизму. Ви завжди будете для нас взірцем патріотизму та самопожертви. 
Особливо сьогодні, коли наші воїни ціною власного здоров’я і життя боронять українську землю на Сході нашої держави від посягань на нашу цілісність і незалежність.

У ці святкові дні щиро зичу всім нам миру та злагоди! Нехай у кожній родині панує розуміння і достаток. Міцного здоров’я всім і непорушної віри у   щасливе майбуття.

Зі святом Перемоги! З Днем пам’яті та примирення!

З повагою Юрій Савчук, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень