Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пам'ять про героїв - у серцях нащадків

Дата: 08.05.2020 15:02
Кількість переглядів: 753

Фото без опису8 травня, у День пам'яті та примирення, у Білоцерківському районі  відбулися заходи з нагоди відзначення 75-ї  річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В населених пунктах району ветерани війни, громадські активісти разом з очільниками громад поклали квіти до пам'ятних знаків полеглим у Другій світовій війні та братських могил героїв, які знайшли спочинок на українській землі. 

Виконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук разом з головою  Білоцерківської районної районної ради Володимиром Шевченком висловили слова глибокої вдячності ветеранам Другої світової війни, які проживають на Білоцерківщині, та поклали квіти до  пам'ятника невідомому солдатові у селі Мала Вільшанка.

Також очільники району завітали до оселі жителя с. Мала Вільшанка Василя Григоровича Бєлого, який брав активну участь у боротьбі з нацизмом в роки Другої світової війни. Багато гарних і теплих слів вдячності було сказано ветерану за мужність в роки війни, за подаровану перемогу, за багаторічну працю на благо району. Посадовці вручили Василю Григоровичу подарунки і квіти та побажали  міцного здоров’я, мирного неба, тепла людських сердець.

Участь у заходах взяли  Маловільшанський сільський голова Людмила Маринич, заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко, заступник голови районної ради Анатолій Чичикало, начальник сектору культури, молоді та спорту РДА Роман Бичек,  завідувач сектором інформаційної діяльності районної ради Світлана Бойко.  

Як зазначив виконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завжди був, є і буде особливим днем у серцях вдячних нащадків тих героїв, які ціною власного життя зупиняли ворога. І хоча нинішні урочистості з нагоди 75-ї  річниці Перемоги над нацизмом  через карантинні обмеження не будуть такими  велелюдними, як планувалося, проте ми щиро вдячні кожному, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень