Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як швидко і легко передати покази лічильника за допомогою особистої сторінки клієнта: роз'яснення Київобленерго

Дата: 29.04.2020 16:36
Кількість переглядів: 2533

На час карантину оператор системи розподілу Київобленерго рекомендує своїм клієнтам скористатися простим і комфортним способом дистанційної передачі показів лічильника електроенергії – через «Особисту сторінкою споживача». Це швидкий спосіб заощадити свій час.

Завдяки сервісу «Особиста сторінка споживача», що на сайті Київобленерго, клієнт у лічені хвилини може подати покази лічильника, а ще відслідковувати обсяги спожитої електричної енергії.

«Ми піклуємось про наших клієнтів та співробітників, тому створює зручні та безпечні умови нашої взаємодії. Для цього в нагоді стають дистанційні сервіси, особливо в період передачі показів. Адже, фіксувати покази лічильника мешканцям області потрібно щомісяця в останній день місяця та повідомити їх впродовж трьох днів», - зазначив керівник департаменту з обслуговування клієнтів Роман Кочерга.

Якщо клієнт не зареєстрований на «Особистій сторінці споживача», то необхідно виконати кілька простих кроків:

- перейдіть за посиланням. Зверніть увагу, що реєстрація нових клієнтів відбувається з 7 до 28 числа, а от з 29 до 6 числа включно особиста сторінка працює в режимі обробки даних та передачі показів.

- оберіть районний підрозділ та заповніть всі необхідні для реєстрації поля. Логіном при реєстрації є адреса вашої електронної пошти.

Після реєстрації ви отримаєте на електронну пошту лист-підтвердження. Необхідно перейти за посиланням, що надійшло у повідомленні для активації облікового запису.

Важливо: якщо клієнт не надав свої покази або подав не в зазначений період, то постачальник здійснює нарахування за середньодобовим споживанням. Відповідно, сума в рахунку може не відповідати об’єму електроенергії, яка була використана фактично.

Дані за спожиту електроенергію мешканці області мають передавати Київобленерго, оператору системи розподілу (ОСР). Далі ОСР передає цю інформацію постачальнику, який проводить нарахування та формує рахунок.

Ознайомитися з іншими дистанційними сервісами передачі показів можна на сайті компанії.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень