Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 квітня  -  Всесвітній день охорони праці

Дата: 29.04.2020 16:24
Кількість переглядів: 386

Фото без описуУказом Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006 встановлено щорічно 28 квітня відзначати День охорони праці. Державна політика України в галузі охорони праці здійснюється згідно з міжнародною практикою і національним законодавством та базується на засадах пріоритетності життя і здоров’я людини відносно результатів виробничої діяльності. У 2020 році, за рекомендацією Міжнародної організації праці  День охорони праці проходить під девізом «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя».

 

Як зазначив заступник начальника управління соціального захисту населення - начальник відділу праці та безпечної життєдіяльності населення Білоцерківської райдержадміністрації Олександр Чаюн, з метою запобігання наслідків поширення коронавірусної інфекції COVID -19 при організації виробничого процесу Білоцерківською райдержадміністрацією  було  проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу у кожному населеному пункті щодо додержання вимог, ухвалених на законодавчому рівні і спрямованих на протидію поширенню  вірусної інфекції.

 

Для всіх нас, в усіх сферах життєдіяльності беззаперечною нормою має стати додержання законів та інших нормативно–правових актів з охорони праці, своєчасне виявлення і усунення наявних недоліків, посилення відповідальності за порушення умов праці.

                                                                                                                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень