Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині триває реалізація національного проєкту «Велике Будівництво»

Дата: 28.04.2020 11:07
Кількість переглядів: 300

Фото без описуВ умовах карантину на Київщині активно реалізується проєкт «Велике Будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським. Про це під час онлайн-брифінгу 27 квітня повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін .

«У складних карантинних умовах ми реалізовуємо пріоритетні об’єкти соціальної інфраструктури. Це 6 шкіл, 7 садочків та 5 стадіонів», – зазначив очільник області.

За словами Василя Володіна, за 2 останні місяці на Київщині вже добудовано школу №1 у м. Українка, капітально відремонтовано спортмайданчик на території СШ «Сузір’я» у м. Вишгород та побудовано футбольне поле у с. Петропавлівска Борщагівка Києво-Святошинського району.

На завершальній стадії: будівництво гімназії у м. Буча; реконструкція під  дитячий садок приміщення у  м. Ірпінь; реконструкція ДНЗ «Яблунька» у м. Вишневе.

З високим відсотком будівельної готовності: будівництво  дитячого садку у місті Вишгород та селі Нові Петрівці Вишгородського району, а також реконструкція ще двох дитячих садків у місті Вишгороді.

Серед ключових об’єктів дорожньої інфраструктури на сьогодні:

– під’їзд до м. Обухів (влаштовано нижній шар покриття, встановлення бортового каменю);

– у напрямку Обухів — Українка  — Трипілля виконано влаштування примикань, тротуарів, встановлення бортового каменю, поребриків;

– у напрямку Бузова — Неграші встановили поребрик, бортовий камінь, облаштовано примикання, зупинки, тротуари.

З початку року Київською облдержадміністрацією було укладено 179 договори з підрядниками та оголошено 110 процедур публічних закупівель через систему Prozorro.

«Усі проєкти, які реалізуються за програмою Президента України, при умові належного фінансування, плануються реалізуватися до кінця 2020 року. Для цього ми працюємо, подекуди, в цілодобовому режимі. Незважаючи на карантині обмеження, робота активно триває», – підкреслив т.в.о. голови Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень