Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартувала обласна родинна онлайн-етноакція "Дитинства пісня Великодня"

Дата: 14.04.2020 11:29
Кількість переглядів: 613

Фото без описуНапередодні Великодня, на Київщині стартувала обласна родинна онлайн-етноакція «Дитинства пісня Великодня», започаткована Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Метою етноакції є відродження вікових звичаїв і традицій святкування Великодня в Україні, популяризація сімейних цінностей, патріотичне виховання дітей та учнівської молоді. А головна ідея заходу – створення святкової атмосфери в переддень Великодня.

Протягом двох тижнів заклади позашкільної освіти області на власних офіційних сайтах та у соціальних мережах (Instagram, Facebook) будуть активно розміщувати тематичний контент під хештегом  #Великденьнакиївщині2020, який об’єднає всіх учасників етноакції.

Вихованці гуртків закладів позашкільної освіти у формі фотоматеріалів, відеороликів, майстер-класів, текстових повідомлень викладатимуть до соцмереж власні творчі роботи у категоріях: «Великодній сувенір», «Прикрась Пасхальне дерево», «Великодній кошик», «Писанкове диво», «Великдень в родинному колі», «Нехай рум’яна та смачна довершить свято паска!».

Усі бажаючі також зможуть долучитись до етноакції та об’єднати творчу Київщину у переддень Великодня, наповнити сторіз добрими справами, оптимістичними та життєрадісними дописами. Адже наразі дуже важливо не забувати про близьких та підтримувати один одного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень