Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У населених пунктах району проведено дезінфекцію вулиць і громадських місць

Дата: 08.04.2020 12:35
Кількість переглядів: 529

Фото без описуЗ метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та на виконання рекомендацій штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, який був утворений з метою запобігання поширенню на території Білоцерківського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,  у населених пунктах Білоцерківщини провели санітарну обробку автомобільних доріг, тротуарів  та громадських місць.

Очільники громад, представники органів місцевого самоврядування, керівники господарств та громадські активісти з готовністю включилися до реалізації всіх рекомендованих заходів, покликаних протистояти поширенню коронавірусної інфекції.

Однєю з таких протидій вірусу є санітарна обробка вулиць, тротуарів, місць загального користування тощо.  Обробка проводилася дезінфікуючою сумішшю здебільшого з використанням спеціальної техніки.

Окрім доріг та тротуарів були продезінфіковані алеї, площі, дитячі майданчики, зупинки та фасади магазинів, поштових відділень інших громадських місць.

Відрадно зазначити, що жителі населених пунктів району з розумінням сприйняли посилення правил карантину та необхідність проведення санітарної обробки територій, оскільки всі ці заходи покликані вберегти їх від ймовірного зараження коронавірусною інфекцією.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень