Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Савчук: Посилення правил карантину – не примха, а сувора необхідність

Дата: 07.04.2020 09:23
Кількість переглядів: 384

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!  Починаючи з 6 квітня і до завершення карантину в Україні було запроваджено подальші обмеження через поширення COVID-19.

Більш суворі правила карантину були застосовані з метою подальшого убезпечення кожного з нас зараженням коронавірусною інфекцією.

Відтепер заборонено пересуватися більш ніж по двоє. Винятки - службова необхідність та супровід дітей. Також дітям до 14 років заборонено перебувати в громадських місцях без батьків чи опікунів.

На вулицю з собою треба обов'язково брати документи, які посвідчують особу, а в громадських місцях - носити маску чи респіратор. Водночас дозволено носити маску, виготовлену самостійно.

Також є певні обмеження для осіб, які старші 60-річного віку. Їм настійливо рекомендовано дотримуватися режиму самоізоляції. Винятки становлять лише ті особи старшого віку,  яким немає кому допомогти. Їм дозволено відвідувати магазини та аптеки на відстані не більше ніж два кілометри від місця проживання (самоізоляції), але з обов’язковим використанням респіраторів або захисних масок.

Щиро сподіваюся на ваші сумління,  розсудливість і виваженість. Суворо дотримуйтеся правил карантину. Не наражайте на небезпеку себе і своїх рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень