Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У КОДА запроваджено заходи для стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19

Дата: 16.03.2020 14:56
Кількість переглядів: 545

Фото без описуЗ метою забезпечення заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19, 13 березня, т.в.о. Київської обласної державної адміністрації Василь Володін надав відповідні доручення першому заступнику, заступникам голови, керівнику апарату та керівникам структурних підрозділів, підприємств, установ, організацій, які належать до сфери управління облдержадміністрації.

 

За дорученням т.в.о. Київської ОДА тимчасово, на період карантину, зупинено проведення особистих прийомів громадян, усі нарадчі заходи, засідання колегіальних і дорадчих органів, зокрема громадські слухання і обговорення максимально переведено у режим телефонних або відеоконференцій. Крім того, у разі необхідності надається відпустка працівникам, які мають малолітніх дітей.

 

Також для забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя працівників Київської ОДА буде проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією COVID-19. Усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань негайно відправлятимуть для належного обстеження та подальшого лікування у медичних закладах.

 

Нагадаємо, на сьогодні в Київській області не зафіксовано випадків інфікування коронавірусом COVID-19. За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру отримано 5 позитивних результатів на COVID-19 у Чернівецькій (4) та Житомирській (1, летальний випадок) області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень