Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії розглянули заходи щодо запобігання поширенню на території Білоцерківського району  коронавірусу COVID-19

Дата: 12.03.2020 11:42
Кількість переглядів: 402

12 березня 2020 року  відбулося позачергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Білоцерківській райдержадміністрації, на якому розглянули питання виконання постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 " Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19".

 

З метою виконання вказаної постанови комісія прийняла рішення запровадити з 12 березня до 3 квітня 2020 року на території Білоцерківського району карантин, в рамках якого призупинити навчальні та виховні процеси у шкільних та дошкільних закладах освіти району та заборонити проведення всіх масових заходів,  крім тих, що необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Керівникам закладів освіти району забезпечити виконання навчального плану шляхом запровадження дистанційної форми навчання.

Працівникам медичних закладів району  забезпечити проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи серед населення щодо ознак коронавірусу COVID-19, особливостей його поширення, профілактики захворювання та відмінностей від інших небезпечних інфекційних хвороб.

Провести дезінфекцію закладів освіти, культури, спорту, громадського транспорту та місць загального користування у населених пунктах району.

Організація виконання та контроль за дотриманням на території населених пунктів Білоцерківського району  вимог постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" покладена на посадових осіб органів влади та місцевого самоврядування району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень