Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергові здобутки чемпіона

Дата: 10.03.2020 16:17
Кількість переглядів: 526

Фото без описуЗима для відомого на Білоцерківщини спортсмена, майстра спорту, неодноразового чемпіона і призера України, керівника  клубу «Білий Ведмідь», учителя фізкультури з Узина Сергія Зеленецького стала  однією з найуспішніших у спортивній кар’єрі – він був серед лідерів змагань і зумів вибороти 8 медалей, 5 з яких – золоті.

 

22 лютого у м. Івано-Франківськ відбувся відкритий зимовий Чемпіонат «Кубок Прикарпаття» зі спортивного плавання в категорії «Мастерс», учасником яких став наш земляк. Із десяти програмних видів запливів, він  подав заявку на участь у семи. Спортивний характер Сергія Вікторовича, досвід та сила волі дали свої результати – було завойовано 5 золотих, 1срібна та 1бронзова медалі.

 

А  23 лютого Сергій Зеленецький взяв участь у зимовому фестивалі «Галицькі моржі». Змагання проходили у відкритій водоймі, температура води  сягала + 5 градусів, проте це не завадило Сергію Вікторовичу завоювати срібло на дистанції 25 метрів вільним стилем.

 

В.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко щиро привітав з черговими спортивними досягненнями нашого чемпіона та побажав Сергію Вікторовичу чергових здобутків на Чемпіонаті України, який відбудеться 13-15 березня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень