Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня

Дата: 06.03.2020 13:40
Кількість переглядів: 620

 

Фото без описуНапередодні Міжнародного дня прав жінок і миру в  Білоцерківському районі відбулася низка заходів, приурочених святковому дню.

 

Під час урочистостей, які проходили у приміщенні  Білоцерківської райдержадміністрації, присутніх зі святом привітали  заступник голови  адміністрації Володимир Толочко і голова районної ради Володимир Шевченко.

 

 – Для мене особисто весна, відродження усього живого  розпочинається саме після жіночого свята, бо жінка – це втілення нового життя, це ніжність і лагідність, це сила і рух вперед водночас, – наголосив Володимир Толочко, вітаючи жінок, присутніх у залі.

 

Підтримав колегу і голова районної ради Володимир Шевченко, зазначивши, що сьогоднішні реалії життя нерідко змушують жінок виявляти не тільки слабкість та ніжність, а й мужність та стійкість, але при цьому ніколи не втрачається  щедре материнське серце, лагідні руки і  прекрасна жіноча душа.

 

Керівники району вручили жінкам, які працюють у структурних підрозділах райдержадміністрації та районної ради, почесні грамоти і подяки.

 

Відзнакою Київської обласної ради у переддень свята були нагороджені начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Бабенко та начальник фінансового-господарського відділу, головний бухгалтер Білоцерківської районної ради Валентина Левченко.

 

Справжнім дарунком для присутніх на урочистостях стала концертна програма у виконанні солістів та творчих колективів районного будинку культури.

 

Піднесений настрій панував у переддень свята і у актовій залі КНП БРР «Білоцерківська районна лікарня», де голова районної ради Володимир Шевченко разом із очільником лікарні Олександром Лопотом вручили кращим медичним працівникам району подяки районної ради та районної державної адміністрації, висловивши вдячність за увагу до хворих, людяність і професійну майстерність, які нерідко відіграють визначальну роль під час рятування хворих.

 

Продовжилася естафета вітань у одній із військових частин міста, куди із музичними дарунками завітали найталановитіші виконавці Білоцерківського району, аби низько вклонитися тим жінкам, які посвятили своє життя захисту Батьківщини.

 

Заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко вручив жінкам-військовослужбовцям подяки Білоцерківської районної ради та районної державної адміністрації та висловив слова глибокої вдячності від імені всіх жителів Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень