Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді розглянули стан призначення пільг населенню району

Дата: 03.03.2020 17:17
Кількість переглядів: 554

Фото без описуВ.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації провів нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій було розглянуто низку актуальних питань, що потребують оперативного вирішення, та заслухано звіт начальника управління соціального захисту населення Валентини Бачинської щодо стану надання пільг окремим категоріям населення району за підсумками 2019 року.

 

За інформацією управління соціального захисту населення наразі на обліку  в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, що мають право на пільги, перебуває 10641 особа з числа жителів Білоцерківського району. 

 

З них 272 особи  мають право на 100% знижку плати за комунальні послуги, згідно норм, передбачених законодавством для осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також на безоплатний проїзд та послуги зв’язку. 636 осіб мають статус учасників бойових дій і користуються правом на 75% знижку на оплату комунальних послуг. Учасники війни, яких в районі  514 чоловік та члени сімей загиблих ветеранів війни, яких налічується 209 осіб, мають право на 50 % знижку на оплату  житлово-комунальних послуг.

 

Також в районі 1293 особи користуються пільгами, як ліквідатори та потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії, ще 272 особи -  з числа  педагогічних, медичних, фармацевтичних працівників та працівників культури, які працювали в сільській місцевості Білоцерківського району та смт Терезине.

 

Загалом за  2019 рік  відшкодовано  пільг  на житлово-комунальні послуги організаціям-надавачам  послуг на суму 11 млн 569 тис. 826 грн.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень