Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча нарада у Дроздах

Дата: 28.02.2020 15:23
Кількість переглядів: 800

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів робочу нараду у селі Дрозди, під час якої обговорили проблеми, котрі хвилюють жителів села та заслухали думку громадян щодо діяльності правоохоронних органів. Участь у  зустрічі взяли жителі села, Дроздівський сільський голова Галина Морська, старший дільничний офіцер поліції Юрій Карпенко, представник Білоцерківського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Олена Вдовика, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Громадські слухання з питань охорони громадського порядку у населених пунктах району відбуваються в рамках виконання розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації і спрямовані на прийняття  невідкладних заходів щодо забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, належної координації дій органів виконавчої влади у Київській області.

 

Серед низки проблемних питань правоохоронного характеру, які піднімали під час зустрічі дроздівчани, першочерговими, на думку очільника громади, є необхідність вирішення  проблеми дотримання автотранспортом швидкісного режиму  у населеному пункті та встановлення  пристроїв примусового зниження швидкості руху транспортних засобів (так званих «лежачих поліцейських»). Також актуальним залишається питання встановлення камер відеоспостереження.

 

Окремої уваги, на думку жителів села Дрозди заслуговує робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах та протидія насильству в родинах.

 

За результатами проведеного анонімного анкетування учасники громадських слухань з питань стану правопорядку оцінили роботу дільничного офіцера поліції як задовільну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень