Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Cвідоме відношення до пожежної безпеки формують з дитинства

Дата: 24.02.2020 14:50
Кількість переглядів: 697

Фото без описуЗа наказом прем'єр-міністра, рятувальники повинні досліджувати найризикованіші об'єкти, де постійно знаходяться люди та виявляти чи дотримуються правил пожежної безпеки в навчальних закладах.

 

Часто безвідповідальність за пожежну безпеку трапляється через те, що немає настороженості до цих подій. Зміни у свідомості громадян, навіть найменших, повинні починатися з формату пожежних навчань, які часто не сприймаються серйозно.

Учні та вчителі шкіл, що розташовані на Білоцерківщині, на випадок пожежі, з правилами поведінки добре знайомі. Вони знають, як діяти, і що ні в якому разі не можна панікувати. Деякі школи мають і потрібну кількість вогнегасників та планів евакуації в кожному класі і коридорах та систему сповіщення. Чому Цце констатують рятувальники? Тому, що вони невпинно працюють у цьому напрямку.

Так,  19 лютого у Пилипчанському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.–дитячий навчальний заклад»  фахівці ДСНС провели позапланову перевірку  і, разом з тим, навчали педагогічний склад діям під час виникнення надзвичайної ситуації.

 Людмила Ніколенко ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень