Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулася зустріч з дітьми полеглих героїв

Дата: 23.02.2020 16:06
Кількість переглядів: 791

22 лютого в рамках реалізації проєкту «Батьківське серце» ВЦС "Бойове Братерство України" у великій залі Білоцерківської райдержадміністрації відбулася зустріч представників громадської організації з дітьми учасників АТО/ООС, які віддали своє життя, захищаючи цілісність, незалежність і суверенітет України. Участь у заході взяли заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко та заступник Білоцерківського міського голови Катерина Литвиненко, члени родин загиблих, учасники АТО/ООС, представники громадськості та ЗМІ.

49 діток, які живуть на Білоцерківщині та в південних районах Київщини, зустрілися з побратимами своїх батьків-героїв і отримали в подарунок пам'ятні обереги у вигляді серця. Реалізація проєкту відбувається на всій території України і покликана об'єднати в єдину родину всіх дітей полеглих героїв. 

За словами організаторів зустрічі-представників ВЦС "Бойове Братерство України", шматочок срібла у вигляді серця, обрамленого терновим вінком із краплинкою крові, нагадуватиме осиротілій дитині про батьківський подвиг. Але цей захід потрібен не лише дітям. І навіть не лише сім’ям українських бійців. Це потрібно всьому українському суспільству: українцям важливо бачити, що патріотичний дух, мужність і віра в gеремогу ніколи не будуть забуті ані сучасниками, ані нащадками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень