Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбувся професійно-орієнтаційний форум «МОЄ МАЙБУТНЄ В УКРАЇНІ»

Дата: 19.02.2020 17:03
Кількість переглядів: 1059

Фото без описуПід патронатом відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації на базі ОЗО «Шкарівський академічний ліцей» було проведено професійно-орієнтаційний форум «МОЄ МАЙБУТНЄ В УКРАЇНІ», учасниками якого стали представники вищої та середньої професійної освіти, вчителі та учні старших класів закладів освіти району.

Вибір професії – складний та відповідальний крок кожної людини, він має бути виваженим та усвідомленим. Напевне саме тому старшокласники нерідко вагаються перед вибором навчального закладу, у якому здобуватимуть подальшу професійну освіту.

Допомогти з вибором майбутньої професії, наблизити виші до шкіл і викладачів та студентів до учнів та довести, що абсолютно реально збудувати  успішне майбутнє в Україні  - саме такі мотиви спонукали відділ освіти Білоцерківської райдержадміністрації на чолі з її очільником Вікторією Бабенко ініціювати проведення профорієнтаційного форуму.

Коуч-тренерами форуму стали вищі та професійно-технічні заклади освіти Київщини. Кожен учасник мав можливість познайомитися ближче з улюбленою професією, отримати відповіді на запитання від справжніх  професіоналів.

Свої навчальні заклади презентували викладачі та студенти:Білоцерківського національного аграрного університету, Київського університету імені Бориса Грінченка, НПУ імені Михайла Драгоманова, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного університету імені Григорія Сковороди», Національного авіаційного університету, Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, КЗВО КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж, Технолого-економічного коледжу БНАУ, ДВНЗ «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум, ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей», ДПТНЗ «Рокитнянський професійний ліцей», КПІ імені І.Сікорського, Білоцерківський міськрайонний центр зайнятості.

Родзинкою заходу стало підписання угод про співпрацю відділу освіти з вищими та професійно-технічними закладами освіти.

За словами заступника голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимира Толочка, який разом із заступником голови районної ради Анатолієм Чичикалом взяв участь у роботі форуму, незвичний формат заходу зумів зацікавити майбутніх абітурієнтів, змусив їх виважено підійти до вибору свого майбутнього. А присутність на форумі представників відомих в Україні вищих навчальних закладів, їх доступність і готовність до спілкування спонукали багатьох старшокласників переглянути свої плани щодо продовження навчання за кордоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень