Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі продовжують працювати експерти з аграрних питань

Дата: 14.02.2020 09:39
Кількість переглядів: 628

Фото без опису13 лютого мобільна група з питань реєстрації в «Державному аграрному реєстрі» працювала у Поправській сільській раді. Зустрічі експертів із жителями Білоцерківського району відбуваються в рамках реалізації пілотного проєкту з питань внесення відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр.

 

Для сільських жителів питання правового врегулювання земельних відносин є надзвичайно важливим, саме тому у Поправській сільській раді зібралося чимало людей, яких цікавив не лише процес реєстрації, а й вирішення нагальних проблем, які їм не дозволяють стати повноправними господарями землі.

 

Представники мобільної групи, до складу якої входять і фахівці Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, дали розяснення щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі на місцевості, порядку усунення накладок (перетину меж) земельних ділянок, які виникли при перенесенні даних до ДЗК, порядку оформлення права власності на земельні ділянки для ведення садівництва, відновлення меж земельної ділянки без згоди власника суміжної земельної ділянки, порядку проведення інвентаризації земель тощо.

 

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень