Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кожна пісня – це доля людини

Дата: 13.02.2020 18:08
Кількість переглядів: 443

13 лютого у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації відбувся V-й міськрайонний фестиваль військово-патріотичної пісні «Пісня, обпалена війною», приурочений 31-й річниці виведення військ із Республіки Афганістан та воїнам АТО. Організатор заходу - Білоцерківська районна організація ветеранів України.

 

Бойове братерство у поєднанні з бажанням зустрітися і віддати шану своїм товаришам, які полягли на далекій афганській війні або ж під час антитерористичної операції на Сході України спонукали багатьох жителів Білоцерківщини відкласти всі справи і завітати на концерт військово-патріотичної пісні. Більш як 40 учасників фестивалю продемонстрували неабиякий талант та вміння під час виконання пісень, музичних композицій та віршованих творів.

 

- Ми маємо завдячувати Білоцерківській районній організації ветеранів України і особисто її керівникові Віктору Володимировичу Рудому  не лише за те, що вже вп'яте на Білоцерківщині відбувається цей чудовий фестиваль, а й за те, що у серцях кожного з нас живе пам’ять про наших земляків, які загинули під час бойових дій в Афганістані, на інших територіях та на Сході нашої держави, захищаючи її незалежність та суверенітет, - наголосив, звертаючись до учасників фестивалю, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко. – Відрадним є той факт, що щорічно учасниками фестивалю стають  представники молодого покоління – учні шкіл, студенти міста і району. Фестиваль поступово розширює свої кордони, об’єднуючи у пісні і території, і покоління.

 

Голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко у своєму вітальному слові зазначив, що кожна пісня – це доля людини, а військова пісня – нерідко доля тих, кого вже немає серед нас.

 

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих у військових діях на Сході України і на територіях інших держав та отримали  благословення від митрополита Білоцерківського та Богуславського Августина. Також присутні привітали учасників бойових дій, які були нагороджені спільними відзнаками Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради, обласної, міської та районної ветеранських організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень