Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно жительці села Озерна

Дата: 11.02.2020 17:21
Кількість переглядів: 915

Фото без описуСьогодні, 11 лютого 2020 року заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко та заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало виконали високу місію: вручили нагрудний знак та посвідчення про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  жительці села Озерна Білоцерківського району Марині Олександрівні Полянській.

 

Почесне звання було присвоєно відповідним Указом Президента України від 07.12.2019 № 893 «Про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

 

Чотири донечки і два синочки зростає у дружній родині Полянських. Найстаршій Карині у березні виповниться 21 рік. Вона, як її молодша сестричка Іванна, здобула повну загальну освіту і спеціальність технолога зі зберігання, консервування та переробки овочів у Білоцерківському технолого-економічному коледжі БНАУ. Менші братики і сестрички Анна, Богдан, Діана і Ярослав навчаються у  Озернянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. За відгуками педагогів школи, всім дітям родини Полянських з дитинства прищеплювалися почуття любові до рідного краю та шани і  глибокої поваги до батьків, братиків і сестричок, друзів-однокласників та людей старшого віку.

 

- Серце радіє, коли чуєш такі теплі відгуки, - зазначив  заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, вітаючи Марину Полянську із присвоєнням почесного звання. – Відтепер на Білоцерківщині на одну маму-героїню стало більше. Тож нехай у добрі і достатку міцніє Ваша родина, нехай здоровими зростають дітки і свято шанують Вас, шановна Марино Олександрівно, бо Ви подарували їм не лише життя, а й безмежну любов, яка допоможе крокувати нелегкими життєвими дорогами.

 

До найкращих слів привітань на адресу Марини Полянської приєдналися заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, начальник служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської районної державної адміністрації Оксана Михайлюк, представники Озернянської сільської ради, друзі родини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень